Η λύση

 Η #1 λύση στο Online delivery

learn more separateimage
mobile3
mobile1
mobile2

Το δικό σας mobile app

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις ανάγκες ενός απαιτητικού κοινού, καθίσταται απαραίτητο για την κάθε επιχείρηση να εξελίσσεται και να βρίσκεται μέσα στην... συσκευή των πελατών της.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το SimpleDeliveryPro μέσω της λύσης του Mobile App για Delivery!

Η ομάδα της ClickMedia ενσωματώνει τα στοιχεία της ταυτότητας του δικού σας καταστήματος στη δική σας εφαρμογή. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε τις online παραγγελίες και να ανανεώνετε τον κατάλογό σας μέσω ενός ευέλικτου συστήματος διαχείρισης, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Οι πελάτες σας κατεβάζουν την εφαρμογή σας στο smartphone ή το tablet τους και με λίγα μόνο clicks μπορούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα μέσα από την υπηρεσία των push notifications να στέλνετε απευθείας στα κινητά των πελατών σας τις προσφορές, τις προτάσεις σας ή άλλες προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιείτε, καθιστώντας την εφαρμογή σας ως το κυρίαρχο εργαλείο πώλησης για την επιχείρηση σας.

Top Grey Bg Image
laptop2
laptop3
laptop1

Το δικό σας website

Το website αποτελεί την online εικόνα κάθε επιχείρησης. Όταν συνδυάζεται με σύστημα παραγγελιοληψίας, η επιχείρηση πετυχαίνει να δώσει στους πελάτης της όλες τις δυνατότητες που θα έδινε και εντός του καταστήματος.

To delivery Website του SimpleDeliveryPro είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να παραγγείλει άμεσα και με εύκολο τρόπο, ενώ παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει πληροφορίες για τις προσφορές, την τοποθεσία, φωτογραφικό υλικό από το μενού, αλλά και τις υπηρεσίες.

Ακόμα και εάν διατηρείτε ήδη κάποιο website για την επιχείρηση σας, το SimpleDeliveryPro προσαρμόζει το σύστημα παραγγελιοληψίας μέσα στην υφιστάμενη ιστοσελίδα σας, ενώ ο επισκέπτης συνεχίζει να πλοηγείται σε ένα ενιαίο περιβάλλον.

tablet1
tablet2

Το δικό σας Facebook app

Πλέον, όλες οι επιχειρήσεις παγκοσμίως διατηρούν μια επίσημη σελίδα στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα του internet, τo Facebook.

Οι φίλοι της σελίδας σας είναι άνθρωποι που ήδη γνωρίζουν το κατάστημά σας, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πελάτες σας και σίγουρα είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ιντερνετικού σας κοινού, στο οποίο θα δίνετε τη δυνατότητα να στείλουν την παραγγελία τους απευθείας μέσα από το περιβάλλον του Facebook, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν οπουδήποτε αλλού.

Ιδανική λύση για καταστήματα που διατηρούν ενεργή σελίδα, επιζητούν την αμεσότητα με τους πελάτες τους και θέλουν να εκμεταλλευτούν τα διαφημιστικά εργαλεία του facebook.