Ποιοι είμαστε

Η φιλοσοφία μας

separateimage

Φιλοσοφία

Η ClickMedia είναι ένα Technology Agency που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας & προσφέρει ποιοτικές Digital υπηρεσίες από το 2006.

Στη διαδρομή μας μέχρι και σήμερα έχουμε αναλάβει & φέρει εις πέρας εκατοντάδες συνεργασίες με επιχειρήσεις από κάθε κλάδο, αποκομίζοντας έτσι την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτείται για να ανήκουμε στα καλύτερα Digital Agencies της Ελλάδας!

Κάθε βήμα μας προσδιορίζεται από τη δέσμευσή μας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς όφελος των υφιστάμενων και μελλοντικών πελατών - συνεργατών μας.

Το Simple Delivery Pro

Η διαρκώς αυξανόμενη χρήση του Internet στον κλάδο της εστίασης, αλλά και οι συνεχείς αυξήσεις στις προμήθειες των Online καταλόγων, μας οδήγησαν στην ανάλυση της αγοράς, στην ανάγνωσή της και τελικά στην υλοποίηση της λύσης του SimpleDeliveryPro.

H λύση του SimpleDeliveryPro, σχεδιάστηκε εξολοκλήρου από την ομάδα της ClickMedia και απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης που παρέχουν την υπηρεσία του delivery στους πελάτες τους καθημερινά.

Mobile Developers, Programmers, υπεύθυνοι για την υποστήριξη των πελατών και φυσικά Account Managers συνυπάρχουν και δημιουργούν μια άρτια ομάδα, η οποία είναι υπεύθυνη για την άψογη λειτουργία του συστήματος κάθε επιχείρησης.

Top Grey Bg Image

Γιατί ClickMedia

Είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας όλα όσα υποσχόμαστε, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών και προγραμματιστικών λύσεων προς όφελος των πελατών μας.

Απόλυτα συνεπείς στην εταιρική μας φιλοσοφία, είμαστε «ένα κλικ μπροστά» και στόχος μας είναι η κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να δουλεύει online, να μπορεί να αποκτήσει το δικό της αυτόνομο σύστημα για τις παραγγελίες των πελατών της.